Ditt team och roller
Bjud in personer, välj deras roll och inaktivera konton när någon slutar.
Roller
| Byråadmin | Byråmedlem | Kundanvändare | |
|---|---|---|---|
| Jobba på tavlan, kommentera, logga tid | Ja | Ja | Sina egna förfrågningar |
| Interna anteckningar och taggar | Ja | Ja | Nej |
| Offerter, överlämningar, möten, Rustkammaren | Ja | Ja | Svara på offerter, se överlämningar |
| Bjuda in kundanvändare | Ja | Ja | Nej |
| Bjuda in byråpersonal | Ja | Nej | Nej |
| Lägga till kunder och projekt | Ja | Nej | Nej |
| Arkivera ärenden | Ja | Nej | Nej |
| Betalning och Slack | Ja | Nej | Nej |
| Ändra andras tid | Ja | Nej | Nej |
Bjuda in personer
Gå till Inställningar → Personer, skriv en e-postadress och välj Byråadmin, Byråmedlem eller Kundanvändare (och kundens företag). De får ett mejl för att gå med. Teammedlemmar anger sitt namn och, om de vill, ett lösenord.
Betalda planer debiteras per teammedlem; antalet platser uppdateras av sig självt när personer går med eller slutar. Kundanvändare är alltid gratis.
När någon slutar
Inaktivera stänger åtkomsten direkt och behåller allt personen gjort. Aktivera igen tar tillbaka personen. Du kan inte inaktivera dig själv.
En kundanvändare som också jobbar med en annan byrå tas bara bort från era företag, så deras övriga arbete påverkas inte.